Jump to content

oxpecker

Newbie
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About oxpecker

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I disabled my virus protection and it let me enter the game so what, should I change my password now I assume. Before when I launched L2.Exe it was creating L2.exe.NEW file. And after I disabled antivirus it created L2.exe.OLD file. Is this normal?
  2. Please help somebody , I've tried everything, I don't understand what is happening, is this real life? Am I banned? Do I need to uninstall something? I've already missed one day of farming, I'm addicted please send help, I don't know what to do.
  3. Is there anybody else besides this clown who can help me?
  4. clmods.dll 5.19 MB l2.exe 21.5 MB [+] clmods.dll unknown 5441880 Bytes [+] l2.exe unknown 22579544 Bytes
  5. Wtf is this, why I cannot launch the game anymore, reinstalled L2 tried 3 different versions with and without patches, restarted PC, nothing helps. And why the fuck are we starting the second stage? I thought the server concept was pretty clear, you said you were going to make server for players who cannot spend a lot of time playing. And now you are already launching second stage... I'm playing everyday 3-4 hours, and I'm only lv 32. Wtf is this shit, can you maybe share the numbers of average levels from 10-40? in the server? What pushed you to second stage after only two weeks?
  6. Also, a weird thing, /unstuck does not work on these clients.
  7. Crashes with this client and with client V2 that was recommended on another thread. 2019.1.22 20:50:23 OS : Windows Vista 6.2 (Build: 9200) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 4019 MHz with 2047MB RAM Video : NVIDIA GeForce GTX 970 (1634) Assertion failed: pTInfo!=NULL [File:.\UnGameSW.cpp] [Line: 2074] History: UGameEngine::FinishLoadTeleportMap <- UGameEngine::LoadTeleportMap <- UGameEngine::L2_Teleport <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
  8. Does not helper I tried via installer, and downloading the full patched client, still crashes.. Don't know what to do anymore.
  9. Привет ребята, Кто-нибудь сталкивается с тем, что игра постоянно вылетает во время телепортации с GK или когда он бежит в деревне глудио к гильдии DE. Также вылетает при использовании SOE. 2019.1.20 14:09:05 ОС: Windows Vista 6.2 (сборка: 9200) Процессор: процессор класса GenuineIntel PentiumPro @ 4009 МГц с 2047 МБ ОЗУ Видео: NVIDIA GeForce GTX 970 (1634) Утверждение не удалось: pTInfo! = NULL [Файл :. \ UnGameSW.cpp] [Строка: 2074] История: UGameEngine :: FinishLoadTeleportMap <- UGameEngine :: LoadTeleportMap <- UGameEngine :: L2_Teleport <- UGameEngine :: Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Этот сбой появляется при использовании СОЕ. Я использую windows 10, играю на двух окнах. Одно окно без полей 2560x1440, другое меньше. DX12 Пробовал с анти AGP, переустанавливал L2, ничего не помогает, постоянно вылетает. Эта ошибка появляется при беге вокруг GK в gludio: 2019.1.20 14:13:38 ОС: Windows Vista 6.2 (сборка: 9200) Процессор: процессор класса GenuineIntel PentiumPro @ 4005 МГц с 2047 МБ ОЗУ Видео: NVIDIA GeForce GTX 970 (1634) Ошибка общей защиты! История: UpdateAnimation <- AActor :: Tick <- TickAllActors <- ULevel :: Tick <- (NetMode = 0) <- TickLevel <- UGameEngine :: Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Кто-нибудь испытывал что-то подобное? Пожалуйста помоги: (
  10. Hello guys, Does anybody experience game constantly crashing while teleporting with GK or like in gludio village running towards DE guild. Also crashes when using SOE. 2019.1.20 14:09:05 OS : Windows Vista 6.2 (Build: 9200) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 4009 MHz with 2047MB RAM Video : NVIDIA GeForce GTX 970 (1634) Assertion failed: pTInfo!=NULL [File:.\UnGameSW.cpp] [Line: 2074] History: UGameEngine::FinishLoadTeleportMap <- UGameEngine::LoadTeleportMap <- UGameEngine::L2_Teleport <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop This crash appears when USING soe. I use windows 10, play on two windows. One window is borderless 2560x1440 other smaller. DX12 Tried with anti AGP, reinstalling L2, nothing helps, keeps crashing constantly. This error appears when running around GK in gludio: 2019.1.20 14:13:38 OS : Windows Vista 6.2 (Build: 9200) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 4005 MHz with 2047MB RAM Video : NVIDIA GeForce GTX 970 (1634) General protection fault! History: UpdateAnimation <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Does anybody have experienced something like this? Please help :(
×
×
  • Create New...

Язык / Language